Blog
Oprichting VZW en samenwerking

Oprichting VZW en samenwerking

Goed nieuws! Op woensdag 1 maart 2023, is onze vzw officieel opgericht! En dat is niet het enige goede nieuws; trots kondigen wij jullie aan dat de zorginstelling Emmaüs vzw onze preferentiële partner zal worden.

Dit wil zeggen dat Emmaüs ons input zal geven wat betreft de opbouw/indeling/noden voor de verbouwing van de Ferm’Eline.

Belangrijk voor ons is dat bij een verblijf in de Ferm’ Eline de zorginstelling instaat voor de kwalitatieve begeleiding van de jongeren door actieve aanwezigheid van begeleiders 24/7 tijdens het verblijf in de Ferm’ Eline. Zo bundelen we de krachten om een warme plek te creëren waar jongeren tot rust kunnen komen, zich kunnen herbronnen en zich verder kunnen ontwikkelen samen met de mensen die voor hen
belangrijk zijn.