Blog
Maak kennis met GLOED, de hartverwarmende thee!

Maak kennis met GLOED, de hartverwarmende thee!

Maak kennis met Gloed. Gloed is een eerbetoon aan Eline waarmee Sophie en Kato, vriendinnen van Eline, haar willen herinneren en tegelijkertijd Ferm’ Eline willen mee steunen. 

Gloed associëren Kato en Sophie met warmte. En als zij hun vriendschap met Eline moeten omschrijven is ‘warm’ het eerste gevoel waar zij aan denken. Deze vriendschap heeft hen geleerd om drie kostbare elementen te omarmen, elementen die ze graag in hun thee willen delen: babbelen, kleine gelukjes en herinneringen.

De babbelthee brengt warme gesprekken tot leven waar alles besproken kan worden en niks taboe is. De zonnethee geeft het mooie van de natuur weer zoals een zonsopgang en het biedt een gelegenheid om in volle rust te genieten van de kleine dingen. Met de koesterthee willen ze een moment creëren waar je al de herinneringen die je nauw aan je hart liggen, kan omarmen.

De volledige opbrengst van elk zakje thee gaat rechtstreeks naar onze Ferm’ Eline.

  • BabbeltheeOnze Babbelthee, op basis van zwarte thee, brengt een stevige hoeveelheid theïne in je kopje. De toegevoegde aroma’s en bloesems temmen de bitterheid van de zwarte thee waardoor het resulteert in een zacht gezellig tasje Babbelthee dat perfect is voor een ontspannen onderonsje met vrienden. 
  • KoestertheeWe verwijzen voor de Koesterthee naar Eline’s betekenis van het woord ‘koesteren’: ‘je handen lichtjes rond een moment slagen’. De Koesterthee is voor die kostbare momenten. De zachtheid van de kamille wordt gecombineerd met een frisse toets van citroenmelisse en pepermunt en eindigt met een zoete nasmaak van druiven en rozenbloesem. Dit zorgt ervoor dat de thee perfect is om in alle kalmte genieten en elk liefdevol moment te koesteren. 
  • ZonnetheeDeze thee schenkt je een heerlijke dosis energie, vergelijkbaar met de verkwikkende kracht van zonnestralen. De hoeveelheid energie komt door een combinatie van witte en groene thee. De toevoeging van bosbessen, rode bessen en bloesems brengt een zonnige sfeer in huis. De smaak van de thee leent zich uitstekend voor een aperitiefmoment, met een subtiele knipoog naar een glaasje champagne. 

 

Bestellen kan via deze link.