Blog
Enkele vrijwilligers van UP KU LEUVEN namen onze Ferm’ Eline nog eens onder handen!

Enkele vrijwilligers van UP KU LEUVEN namen onze Ferm’ Eline nog eens onder handen!

Lore, Sara, Heyue en Nele, 4 enthousiaste studenten van UP KU Leuven trotseren op 18 en 19 november regen en wind en ploeterden in het slijk om de tuin van de Ferm’ Eline mooier en beter te maken. Maar ook binnen in de boerderij gingen ze onverdroten met hamer en beitel het pleisterwerk te lijf.

 

Ze deden dit als vrijwilligerswerk vanuit de gemeenschapshuizen van de Universitaire Parochie van de KU Leuven, een geweldig team!

 

Trouwens, Lore schrijft haar masterthesis Klinische Psychologie binnen het vak ‘Beleid en organisatie van de geestelijke gezondheidszorg’ over onze Ferm’ Eline en bij uitbreiding ook over gelijkaardige initiatieven. Wij kijken uit naar het resultaat!