Blog
Sint Lutgardis Schilde zamelt geld in tijdens het vastenproject ‘gelukszoekers’

Sint Lutgardis Schilde zamelt geld in tijdens het vastenproject ‘gelukszoekers’

Tijdens de vastenperiode werkt Sint Lutgardis Schilde op school aan het mentale welzijn van hun leerlingen. Hun project krijgt de naam ‘gelukszoekers’ en elk jaar zamelen ze geld in voor een ander goed doel. Dankzij Gitte, kazouvriendin van Eline, en het lerarenteam zullen ze zich dit jaar inzetten voor onze Ferme. Op 27 februari stelden Stien en Roosmarijn de Ferm’ Eline al voor aan alle leerlingen van de school. Het werd een hartverwarmende dag, dichtbij Eline.

Door de kinderen Ferm’ Eline te leren kennen, hopen we dat zij gemotiveerd op zoek gaan naar sponsors én geluk. In ruil voor de sympathieke steun aan Ferm’ Eline zullen de leerlingen van klein tot groot een sponsortocht stappen op 28 maart.