Blog
Kamperen op de Ferm’ Eline!

Kamperen op de Ferm’ Eline!

Sinds 7 juni hebben we de eerste jongeren van Bijzondere Jeugdzorg Emmaüs mogen verwelkomen op ons prachtige kampeerveld! Ze hebben hier al enkele mooie momenten beleefd en kunnen genieten van de natuur.

De getuigenissen van de jongeren zelf zijn alvast fijn om te lezen:

ik kwam toe en had meteen een avontuurlijk gevoel. De tenten waren in orde en was superfijn om daarin te slapen. We zijn gaan in centerparcs, maar zwemmen in een rivier had net iets meer bij het thema gepast. We zijn gaan wandelen in Malmedy en een terrasje gaan doen. 
Ons toilet was een houten pot. Beter dan verwacht want ik dacht dat ik in de natuur moest gaan.
Leuk om in de natuur te zijn en voor de 100% te gaan voor avontuur.

I.”

Ik vond het slapen in de tenten heel leuk. Het was leuk dat er vrienden van me mee gingen. Het zwemmen was voor mij het hoogtepunt van dit kamp. Voor een bepaalde activiteit moesten we gratis voorwerpen verzamelen. Dat was ook heel tof.

R.”