Blog
Een dag op stap met één van onze partners: Safran Ardennais Cosmétiques

Een dag op stap met één van onze partners: Safran Ardennais Cosmétiques

Onnodig om onze partner Safran Ardennais Comsétiques in de bloemetjes te zetten, want de jongeren genieten met volle teugen van de boeiende tuin van het ‘gebloemde hert’.

Na een bezoek van één van de jongeren die in Ferm’ Eline verbleef, schreef Ann (de drijvende kracht achter SAC) hierover het volgende:

A. en zijn begeleider Lambert. A. is 17 jaar, afkomstig uit de Gazastrook in Palestina. Hij heeft nood aan rust en stilte. Hij verblijft even met zijn begeleider Lambert in Ferm’ Eline, een huis voor mentaal kwetsbare jongeren en jongvolwassenen om heling te vinden in de natuur en dichtbij dieren. Vandaag heeft hij me geholpen met de aanleg van de bloementuin. Met de blote handen in de grond en aan een tempo dat voor mij best pittig is. Als ik zijn verhaal aanhoor, dan heb ik nooit meer een rede om te klagen. Balsem voor mijn hart en hopelijk balsem voor zijn jonge, kwetsbare ziel 🤍”