Blog
Multiversum, nieuwe partner van Ferm’ Eline!

Multiversum, nieuwe partner van Ferm’ Eline!

Ferm’ Eline is een inclusieve, warme, veilige en toegankelijke plaats voor kwetsbare jongeren of jongvolwassenen waar het vinden van heling en rust in de natuur van de Ardennen en dichtbij dieren centraal staat.

Hiervoor werkt de vzw samen met verschillende instellingen uit de geestelijke gezondheidszorg en de bijzondere jeugdzorg, waaronder Zorggroep Multiversum.

Ter voorbereiding van hun werkingsjaar kwamen vier begeleiders van de afdeling mArquee op een verkennend bezoek. Achteraf ontvingen wij deze mooie woorden:

We hebben ontzettend hard genoten van de rijkdom die Ferm’ Eline te bieden heeft. We ontmoetten stuk voor stuk fantastische, warme en gepassioneerde mensen én dieren. We kunnen niet wachten om de Ferm’ Eline en co voor te stellen aan onze jongeren. We zijn er, na vandaag nog meer, van overtuigd dat er ontzettend veel therapeutische waarde schuilt in onze samenwerking.

Warme groet,
Eline, Bianca, Zoë en Aukje namens mArquee

Warme en vooral motiverende woorden naar de toekomst toe!